Diena ārpus telpas - pacel savu biznesu jaunā līmenī!

Diena ārpus telpas - pacel savu biznesu jaunā līmenī!

Vai esi iestidzis rutīnā un lūkojies pēc jaunām idejām?

Atver savas komandas potenciālu ar dienu ārpus telpām! Pēc šādas radošas dienas svaigā gaisā un tomēr ērtos un komfortablos apstākļos pasākumu kupolā, Tava komanda atgriezīsies ofisā enerģiska un darboties griboša.

Vai varbūt jūs pārsvarā darbojaties strādājot no mājām? Lielisks veids, ka satikties ar kolēģiem neformālā atmosfērā un sabalansēt gan biznesa aktivitātes, gan atrašanos svaigā gaisā, gan izklaidi.

Piedāvājam dienu gan pie Daugavas, gan uz Daugavas. Jūsu rīcībā būs gan kuģitis ar ērtiem krēsiem, jumtu un ietilpību līdz 35 cilvēkiem, gan laivu parks ar SUP dēļiem, kanoe laivām, airu laivām, ūdens velosipēdiem un plostiem. Lielākais plosts it 100m2 un karstos laika apstākļos, daļu no aktivitātēm var pavadīt uz ūdens.

darbinieku produktivitātes kāpināšanaNeliels iekats Tavas komandas dienas aktivitātēs. 

Varat atbraukt ar dažādiem transporta veidiem, arī ar vilcienu un autobusu. Personīgās mašinas var novietot pie kuģīša piestātnes, kuģītis jūs pievedīs tieši pie kupola.

Rekomendējam dienu sākt ar apzinātu ķermeņa praksi, kas neprasīs īpašu piepūli vai teniņtērtu, taču ļaus atbrīvoties un uzkrātā stresa un atbrīvot gan ķermeni, gan prātu.

Tālāk jau dienas ritumā saplānot aktivitātes atbilstoši Tava biznesa specifikai un nobeigt dienu ar koncertu vai karaoke pasākumu pie ugunskura.

Arī guļvietas mēs varam sarūpēt, gan pie mums, gan pāri upei esošajā hotelī "Klidziņa".

Kempinga īpašniece Dace Druva ir 20 gadus pavadījusi korporatīvā vidē ceļot komandu produktivitāti un saliedējot komandas strādājot  15 dažādās valstīs. Dace ir sadarbojusies ar pasaulē vadošiem "Change management" expertiem un ar prieku palīdzēs izveidot gan radošu, gan motivējošu dienu Tavai komandai. Dace pati ir vadījusi 100 cilvēku lielu komandu un saskārusies ar daudzām konfliktsituācijām.

Noteikti rekomendēsim labāko izvēli Tavai komandai, kā iziet no rutīnas un šabloniem, kļūt saprotošākiem, iecietīgākiem un produktīvākiem.

Mēs varam Tev palīdzēt piemeklēt dažādus speciālistus un vieslektorus, kam ir pieredze tieši Latvijas biznesa vidē un kas var darbities gan ar uzņēmuma līderiem, gan vadošajiem speciālistiem.

Zvani un piesakies tulīt, pirms vēl kempinga sezona ir sākusies.

Tel 25678898 Dace Druva

 

 Atver "Diena ārpus telpas" digitālo PDF failu šeit.

Back to blog