Lotus Mahal pasākumu telts

Lotus Mahal pasākumu telts

Lotus Mahal telts ir tandēms ar mūsu sfērisko kupolu. Brīžos, kad sfēriskajā kupolā paliek pārlieku karsti - ir īstais laiks pārcelt viesības uz pasākumu telti. Naktī savukārt, teltī var komfortabli nakšņot 8 cilvēki palielinot kempinga kopējo gultasvietu skaitu līdz 30.

Lotus Mahal telts sponsors ir Aizkraukles novada pašvaldība, piešķirot līdzekļus SIA "ES&ME" kā konkursa “Esi uzņēmējs Aizkraukles novadā 2022!” laureātam.

Lotus Mahal telts ir pasaulē lielākā slēgtā tipa telts, kas veidota ļoti elegantā arhitektoniskā formā savienojot 3 apļus ar akcentētu 4.4m augstu smaili. Telts romantiski rotaļīgais veidols rada izsmalcinātu viesību atmosfēru.

Lotus Mahal pasākumu tets

Lotus Mahal telti var izīrēt pārvešanai uz Tavu viesību vietu, vai arī tajā var pārnakšņot 8 cilvēki mūsu kempingā. Cena nakšņojot mūsu kempingā ir 20,- eiro no cilvēka kopā 160,- eiro. Teltī ir 8 saliekamās gultas, krēsli un galds.

Teltij ir grīda un paklāji. Pa telts grīdu nedrīkst pārvietoties kurpēs ar asiem papēžiem, lai nesabojātu telts grīdu.

Telti uzstādot ir jānodrošina 8x8m līdzena vieta un 12x12m platība telts noenkurošanai ar auklām. Mūsu darbinieki aizbrauks uz jūsu pasākumu vietu telti uzstādīt un nojaukt.

Telts uzstādīšanai ir iespējamas dažādas variācijas. Var uzstādīt tikai jumtu izveidojot paviljonu. Var arī noņēmt daļu no sienas.

Karstā laikā teltī ir ļoti patīkams mikroklimats. Atvērtie logi un durvis nodrošina gaisa cirkulāciju neļaujot teltī ielidot kukaiņiem. Telts augstie griesti 4.4m rada plašuma sajūtu.

Lotus Mahal telts ir ļoti kvalitatīvi darināta un akurāti nostrādātām salaiduma vietām un daudziem rāvējslēdzējiem. Telti balsta 42 armatūtas stieņi un 63 stiprinājuma auklas.

Lotus Mahal pasākumu tets
Telts īri vai naktsmītni var pieteikt pa tālruni 25678898 Dace Druva
Atpakaļ uz blogu